OPERETTLÁTOGATÁS BUDAPESTRE + KARÁCSONYI VÁSÁR - MARICA GRÓFNŐ -

OPERETTLÁTOGATÁS BUDAPESTRE + KARÁCSONYI VÁSÁR

-          MARICA GRÓFNŐ -

Budapesti Operettszínház, 2016. november 26.

 

Csodaszép szólók, andalító duettek, vérpezsdítő táncok, látványos revü és igazi magyaros mulatás: Szép város Kolozsvár, Hej, cigány, Szent Habakuk, Ringó vállú csengeri violám... s közben mindannyiunknak megadatik a remény: a legnehezebb helyzetekből is ki lehet mászni, ha az embernek végül van tartása, szíve, bátorsága! November 26-án a Fenix travel 024 utazási iroda a Marica grófnő operettre kalaúzólja utasait. Immáron több mint tíz esztendeje ezzel a produkcióval nyitott az újjáépített Budapesti Operettszínház, és most visszatért a legismertebb magyar arisztokrata: Marica grófnő, méghozzá ismét KERO rendezésében. A történet kicsit romantikus, de viharos. A saját családi vagyonának nyakára hágó, gróf Endrődy-Wittenberg Tasziló szégyenében Erdélyben, a Decsényiek ősi birtokán vállal gazdatiszti állást, Török Béla álnéven. Minderről mit sem tudva, egy szerelmi csalódástól feldúltan érkezik haza Bécsből a birtok úrnője, Marica, hogy eltemetkezzen a vidéki magány csendjében. S mivel minden kérőjében hozományvadászt lát, elhíreszteli, hogy jegyese lett egy Zsupán Kálmán nevű bárónak. A két lelkileg sérült fiatal olthatatlan szenvedéllyel szeret egymásba... A színpadon Bordás Barbara, Peller Károly, Dolhai Attila, Fischl Mónika, Szendy Szilvi és még sok kiváló színművész vár minket.


Program:

            Az indulás november 26-án (szombat) délelőtt 9:00 történik Szabadkáról a Szabadegyetem mögötti parkolóról. Utazás turisztikai kategóriájú autóbusszal szükség szerinti szünetekkel. Érkezés Budapestre kora délután, majd szervezett városnézés következik: Budai vár és a Halászbástya, Mátyás-templom, Lánchíd, Parlament, Andrássy út, Hősök tere. Budapest számos műemléke az UNESCO Világörökség része! A városnézés után a Vörösmarty térre érkezünk,  ahol szabadidő következik a Karácsonyi vásáron. Az Európa 10 legszebb vására között jegyzett Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár a látogatókat kézműves gasztronómiai- és iparművészeti termékekkel, ünnepi műsorokkal várja.. A városnézés után indulás az Operettszínházba, ahol a Marica grófnő operett 19 óratól veszi kezdetét. Az előadás után, teli szívvel este 21:00 táján indulunk Szabadkára. Érkezés az éjszakai órákban, várhatólag éjfél környékén. Program vége.

 

 

AZ UTAZÁS ÁRA ........................................................................................ 30 euró


Az ár tartalmában:

  • Útiköltség (turisztikai kategóriájú autóbusszal);
  • Program szerinti városnézés Budapesten;
  • Belépő az Operettszínházba – ülések a 9,10 és 11-dik sorban;
  • Idegenvezető szolgáltatásai;
  • Szervezési költségek.

 

 

Az ár nem tartalmazza:

  • Minden utasnak ajánlatos utazási betegbiztosítást kötni – 120 dinár/fő.

 

 

Fizetési mód: 100% előleg, készpénzben, vagy a következő számlaszámra: 340-11009122-94

 Erste bank

 

 

Jelentkezés után legkésőbb 2 nappal legalább 40% előleg fizetése kötelező, az ár dinar ellenértékében!

 

A program megvalósításához minimum 40 személy szükséges. A létszám változásával az irodának jogában áll az ár módosítása.

 

Jelentkezési határidő: legkésőbb 10 nappal indulás előtt.

 

Szervező:  “Fenix travel 024” d.o.o.

Subotica, Subote Vrlića 10a.

Tel: 024 548 580

Mob: 065 8548 580

 

 

Kontaktirajte nas

FENIX TRAVEL - Turistička agencija 
Adresa: Subote Vrlića 10a
Tel: 024/548-580
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Radno vreme: 09 - 20h radnim danima, subotom 09 - 14h