Aqua Fantasy Aquapark Hotel and Spa

Izmir, Turska

Opis destinacije

Izmir - Oni koji su skoro videli Izmir opisuju ga kao grad jedinstvene lepote sa širokim bulevarima, brojnim palmama, otmenim radnjama, modernim hotelima i tradicionalnim restoranima… Deo doživljaja Izmira je i vreva prometne luke s zadivljujućom slikom u kojoj se prožima jednostavnost ovovremenskog s egzotikom starih četvrti… Izmir ili Smirna je i luka koja postoji još od antičkog doba i grad je bogate prošlosti. Klima ovog turskog lučkog grada je izuzetno prijatna jer letnje vrućine ublažava takozvani "imbat", poslepodnevni morski povetarac sa severozapada. Grad izlazi na Egejsko more i danas je druga po veličini luka posle Istanbula, treći grad po broju stanovnika u Turskoj i predstavlja važan ekonomski, trgovinski i industrijski centar Turske.
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je od aerodroma u Izmiru udaljen 70 km, od aerodroma u Bodrumu udaljen 128 km i 9 km od centra grada Kušadasi. Hotel zauzima površinu od 200 000 m2.

Plaža:
Sopstvena peščana plaža duga 400 m.

Hotelski sadržaj:
Hotel u svom sadržaju ima: internet kafe, frizerski salon, SPA centar, 2 unutrašnja bazena, 11 barova, bežični internet, 2 glavna restorana, usluge hemijskog čišćenja, italijanski a la carte restoran, riblji a la carte restoran, turski a la carte restoran, kineski a la carte restoran, 3 spoljašnja bazena, doktora, aqua park sa 20 tobogana za odrasle i 12 dečijih tobogana, 6 dečijih bazena, dečiji klub (za decu uzrasta od 4-12 godina), dečije igralište, dečiji meni, prodavnice, saunu, mini golf, diskoteku, aerobik, tenis, jacuzzi, masaže, bilijar, teretanu, hamam, aqua aerobik, pikado, video igre, odbojku na plaži, sportove na vodi, streljaštvo, stoni tenis, kuglanje, animacije, časove ronjenja, mini fudbal, jogu, pilates, časove plesa, boćanje, vaterpolo, 2 konferencijske sale.

Sobe:
Hotel u svom sastavu ima ukupno 824 sobe, koje se nalaze u okviru Club hotela i World hotela. U World hotelu postoje standardne sobe, family sobe, large sobe i deluxe sobe. Standardne sobe zauzimaju površinu od 29 m2 i namenjene su za maksimum 2 odrasle osobe i 1 dete ili 3 odrasle osobe. Porodične sobe i large sobe zauzimaju površinu od 35 m2 i namenjene su za maksimum 2 odrasle osobe i 2 deteta ili 3 odrasle osobe i 1 dete. Deluxe sobe zauzimaju površinu od 32 m2 i imaju jacuzzi, idealan su izbor za parove. U Club hotelu postoje standardne sobe, family sobe i family suite. Standardne sobe zauzimaju površinu od 25 m2 i namenjene su za maksimum 2 odrasle osobe i 1 dete ili 3 odrasle osobe. Porodične sobe zauzimaju površinu od 32 m2 i namenjene su za maksimum 2 odrasle osobe i 2 deteta ili 3 odrasle osobe i 1 dete. Family suite zauzimaju površinu od 37 m2 i namenjene su za maksimum 2 odrasle osobe i 3 deteta ili 3 odrasle osobe i 2 deteta.
Svaka soba raspolaže električnim čajnikom, sefom, klima uređajem, telefonom, fenom za sušenje kose, balkonom, mini barom, TV-om.

Usluga:
Usluga je all inclusive

Kontakt:
www.aquafantasy.com

Napomena:
Porodičan hotel u čijem kompleksu postoji jedan od najvećih aqua parkova u regiji. Hotel je renoviran 2018. godine. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada iz oblasti turizma.
1. dan BEOGRAD – IZMIR- IZMIRSKA RIVIJERA
Čekiranje putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let za Izmir – redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU432 (oko 01h 40 min). Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po sletanju, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Organizovan grupni transfer od aerodroma u Izmiru do izabranog smeštajnog objekta u Izmiru ili Izmirskoj rivijeri. Smeštaj u izabrani hotel. Noćenje.

2. do 7., 10., 11. dan IZMIR/IZMIRSKA RIVIJERA
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8., 11., 12. Dan IZMIRSKA RIVIJERA - IZMIR - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma u Izmiru. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU433. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Izdvajamo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas