Cornelia Deluxe Resort

Belek, Turska

Opis destinacije

Idelana destinacija kako za vrhunski porodični odmor tako i za one koji na letovanju traže doživljaj više. Sva zadovoljstva na jednim mestu uz duge peščane plaže i terene za rekraciju s atraktivnim akva parkovima kao i spa i welnes centrima. Belek je drugo ime za moderno i luksuzno letovalište. Ukras je Antalijskog zaliva i idealno mesto za miran odmor u okruženju mediteranske vegetacije. Brojni istorijski lokaliteti u blizini čine ga posebno zanimljivim i privlačnim za ljubitelje antičke kulture. Hoteli iz naše ponude, okruženi borovim i kedrovim šumama, odišu luksuzom i bogatstvom ponude. Šetališta uokvirena mirisom cveća, prelepe peščane plaže sa suncobranima i ležaljkama, bazeni za decu i odrasle, tobogani i akva parkovi, tereni za rekreaciju, spa i welnes centri, butici i brojni restorani, fascinantan izbor jela i pića, kao i mogućnost uživanja u drugim brojnim i izazovnim sadržajima, pretvoriće vaš boravak u ovom delu Turske u istinski doživljaj.
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi 35 km od aerodroma u Antaliji, 45 km od centra Antalije, a 4 km od centra Beleka na samoj obali mora. Hotel je otvoren 2002. godine, a renoviran 2014. godine i nalazi se na površini od 65.000 m².

Plaža:
Ima sopstvenu peščanu plažu. Ležaljke, suncobrani, dušeci, peškiri i bar na plaži su uključeni u cenu.

Sobe:
Hotel ima Glavnu zgradu, Cornelia Garden i vile.
U glavnoj zgradi hotel raspolaže sa 205 standardnih soba (max 2+1 osoba, površine 35-40 m²), 15 dvospratnih family soba (max 4 osobe, površine 55 m²), 8 dvosobnih deluxe suite soba (max 4 osobe, površine 100 m²). Cornelia Garden raspolaže sa 48 standardnih soba (max 2+1 osoba, površine 25-40 m²).
U vilama ima 80 jedosobnih junior suit soba (max 2+1 osoba, površine 50 m²).
Svaka soba ima kupatilo, fen za sušenje kose, papuče i bademantil, centralni klima uređaj, TV, telefon, internet pristup (besplatno), mini bar (besplatno), sef (besplatan), balkon.

Hotelski sadržaji:
Glavni i 5 a la carte restorana (italijanski, mediteranski, azijski, turski i francuski, rezervacija se plaća), 8 barova, dijetetski meni, vegetarijanski meni, 6 spoljašnjih bazena, unutrašnji bazen, 4 vodena tobogana, SPA centar, menjačnica, bežični internet, parking, rent-a car, 7 konferencijskih sala, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, jacuzzi, teretana, aerobik, akvabik, odbojka na plaži, odbojka, mini fudbal, košarka, stoni tenis, pikado, jedrenje (sa licencom), katamaran (sa licencom), animacioni program, diskoteka, 3 teniska terena, dečiji meni, 3 dečija bazena, dečije igralište, dečiji vodeni tobogan, mini klub (4-12 godina). Plaća se: masaža, internet kafe, video igre, bilijar, kuglanje, škola tenisa, osvetljenje teniskih terena, iznajmljivanje teniskih reketa i loptica, ronjenje, golf (2 km od hotela), motorni sportovi na vodi, usluge pranja i hemijskog čišćenja veša, usluge doktora i dadilje.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Izdvajamo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas