• Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
LJUBLJANA - BLED - PORTOROŽ - PIRAN
Autobusom 4 dana / 2 noćenja

TERMIN PUTOVANJAHOTELCENA ARANŽMANA
11. april - 14. april 2024.Vile Park Premium 3*210€
25. april - 28. april 2024.Vile Park Premium 3*210€

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz na navedenoj relaciji autobusom turističke klase ( visokopodni sa audio-dvd opremom i klimom )
- smeštaj u 1/2 i 1/2 +1 sobama u hotelu Vile Park Premium *** u Portorožu na bazi 2 polupansiona
(doručak / večera na bazi samoposluživanja „švedski sto“)
- kupanje u hotelskom bazenu sa zagrejanom morskom vodom
- ulaz u Casino Portorož
- obilazake prema programu: Ljibljane, Bleda, Portoroža, Pirana
- organizaciju i stručno vodjstvo puta

Cena aranžmana ne obuhvata fakulativne izlete (minimum 25 osoba) i ulaznice:
- boravišnu taksu i registraciju u hotelu 7 € (plaća se na recepciji hotela)
- izlet za Trst....25 €
- razglednje Rovinja (lokalni vodič)...10 €

Popusti i doplate:
popust na dodatni krevet u dvokrevetnoj sobi za odraslu osobu - 20 € , za dete do 15 godina 30 €, za dete do 7 godina 50 €
Hotel VILE PARK PREMIUM - Portorož
(https://www.hoteli-bernardin.si/en/accommodations/st-bernardin-resort/hotel-vile-park-premium
Hotel se nalazi u zapadnom mirnom delu grada, okružen zelenilom. Nalazi se u neposrednoj blizini nekadašnjeg manastira Sveti Bernardin, po kome je ceo hotelski kompleks i dobio ime, nekoliko desetina metara udaljen je od mora i hotela Histrion. Hotel Vile Park zajedno sa hotelom Histion poseduje: bazen, bar na bazenu, dečije igralište i mini-klub, parking. Kroz hotel Histrion, hotel Vile Park imaju pristup Laguni Bernardin vodenom parku, Wellness Laguni, kao i Casinu Bernardin. Laguna Bernardin je vodeni park, površine preko 3000m² u okviru koga se nalaze: 5 bazena, 8 whirlpool-a, 2 dečija bazena sa toboganima, vodenim topovima, gejzirima, slapovima i drugim vodenim atrakcijama pogodnim za decu i za odrasle, finska sauna, tursku kupatilo, a stručno i ljubazno osoblje pomoćiće da se opustite pomoću raznih masaža. Hotelsku celinu čine pet vila. Četiri vile - Vila Galeb, Vila Galeja, Vila Orada i Vila Nimfa - zajedno raspolažu sa 216 soba, dok Vila Barka poseduje 21 apartman. U svim sobama gosti na raspolaganju imaju: TV, telefon, kupatilo sa tušem, fen za kosu. Neke od soba u ovom kompleksu imaju balkon. Obroci se služe u restoranu hotela Histrion. Usluga na bazi polupansiona (doručak i večera - švedski sto).
1.dan: četvrtak, BEOGRAD
Polazak autobusa u 23.00h iz Beograda. Proveriti dan pre puta tačno mesto i vreme polaska.
Noćna vožnja preko Hrvatske prema Sloveniji, uz kraće pauze radi odmora i carinskih formalnosti.

2.dan: petak, LJUBLJANA - BLED - PORTOROŽ (PIRAN)
Dolazak u Sloveniju u jutranjim satima, Obilazak slovenačke prestonice uz razgledanje najlepših delova istorijskog centra grada: Prešernov trg sa spomenikom čuvenom slovenačkom pesniku France Prešernu i Franjevačkom crkvom, Tromostovlje – remek-delo slovenačkog arhitekte Plečnika na reci Ljubljanici, katedrala Sv. Nikole, Rotovž – Gradska kuća sa malim zvonikom, Zmajski most – jedan od najvoljenijih simbola Ljubljane, panoramski osvrt na Ljubljanski grad – srednjovekovni zamak koji kruniše brdo koje se uzdiže iznad istorijskog centra grada… Posle kraće pauze za kafu odlazak do Bleda. Bled je biser slovenačkih Alpa, okružen planinskim vrhovima, a na sredini jezera nalazi se ostrvce na kojem je crkva Svete Marije. Dolaskom na Bled predviđeno slobodno vreme za individualne aktivnosti, a naši predlozi su: šetnja uz jezero, iznajmljivanje sandolina, poseta Bledskoj tvrđavi sa koje se pruža čaroban pogled na jezero i okolinu, pauza za kafu i čuvene bledske krempite. Nastavak puta ka Slovenačkoj rivijeri i njenoj prestonici Portorožu. Ono što Portorož može ponuditi to je: povoljna klima, čisto i toplo more, opremljene plaže. Na obali radi puno restorana i barova koji spremno dočekuju goste.
Piran: obilazak slovenačkog gradića na moru koji je pravi muzej na otvorenom i koji će vas oduševiti svojom očuvanom arihitekturom ali i istorijskim nasledjem. Na centralnom gradskom trgu u Piranu, koji po njemu i nosi naziv, uočljiva je statua italijanskog kompozitora, Đuzepea Tartinija. Upravo u tom gradu je i rođen krajem 17. veka.
Smeštaj u hotel Vile Park Premium u Portorožu koje su nedavno renovirane. Slobodno vreme za odmor i kupanje u hotelskom bazenu sa zagrejanom morskom vodom. Večera . Noćenje.

3.dan: subota, PORTOROŽ - fakultativni izlet za TRST
Doručak. Slobodan dan u Portorožu i Piranu ili nakon doručka fakultativni izlet za Trst. Trst predstavlja jedan od važnih trgovačkih gradova Italije. Gradska luka zauzima veći deo grada. To je moderan, univerzitetski i poslovan centar, koji obiluje velikim brojem impresivnih građevina iz doba Habzburške monarhije. Pored nekoliko mostova u gradu (Ponte Roso, Ponte Verde, Ponte Bjanko), ističu se i pravoslavna crkva Svetog Spiridona koja se nalazi u produžetku Grand Kanala, kao i Trg Ujedinjenja koji izlazi uz more i za koji se smatra da je najveći gradski trg u Evropi. Na trgu se nalazi velelepna Gradska skupština. Nakon obilaska grada sa vodičem slobodno vreme za shoping. Povratak u hotel.Večera. Noćenje.

4. dan: nedelja, PORTOROŽ - ROVINJ - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Polazak prema Rovinju, vožnja autobusom duž Istre gde možete uživati u predivnim predelima tokom vožnje. Dolazak u Rovinj. Slobodno vreme u Rovinju za one koji ne idu na izlet sa licenciranim lokalnim vodičem. Razgledanje Rovinja u trajanju 2 sata : crkva Sv. Eufemije sa visokim tornjem sa kojeg se pruža nestvaran pogled na grad i okolinu, barokni Balbijev luk. Nakon razgledanja, slobodno vreme za šetnju pored mora u najlepšem gradu Istre. Uživanje u prelepom izboru mediteranske hrane i pića. Rovinj je najpoznatiji Istarski grad , a po mnogima i najlepši. Oko 15.00 časova polazak za Srbiju, vožnja kroz Hrvatsku sa pauzama radi odmora I carinskih formalnosti. Dolazak u Beograd oko ponoći.
- Prilikom rezervacije se plaća 30% u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NARODNE BANKE SRBIJE na dan uplate,

-  gotovinski,

-  platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO, a ostatak se isplaćuje najkasnije 10 dana pred put.

- 30% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova na 3 mesečne rate nakon putovanja.

MON

Izdvajamo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas