U samom jezgru Pomurske regije Slovenija čuva mesto koje će vas sigurno opustiti i uliti vam vedrinu i pozitivne misli. Ljudi koji žive ovde tvrde da su bogati jer su svesni predivne prirode koja ih okružuje. Dok šetate vinogradima, vinskim putevima, proplancima, obilazeći predele videćete da su se na svakom koraku nastanile i rode. U Moravskim Toplicama prirodu ćete doživeti na poseban način zbog jedinstvene priliku da se opustite u crnoj termomineralnoj vodi. Blagotvorna i lekovita dejstva „crnog zlata“, kako je meštani zovu, osećaćete dugo nakon boravka ovde. Sva prirodna bogatstva idealno su uklopljena sa savremenim Wellness & Spa centrima Terme 3000.

Sportski park: Sportski park u sklopu Termi 3000 sastoji se od tri teniska terena, tri terena za badminton, terena za košarku, odbojku i rukomet na veštačkoj travi, dva teniska peščana terena, trim staza, a u neposrednoj blizini hotela Livada nalazi se Golf Livada – teren sa 18 rupa. Zbog izuzetnog geografskog položaja Moravske Toplice idealno su mesto za biciklističke avanture.

Thermalium:Wellness centar koji nudi odlične programe za opuštanje i ulepšavanje uz pomoć najsavremenijih masaža sa vrućim i hladnim kamenjem, ayurvedskih i shiatsu masaža. Tu je jedinstvena Panonska kupka koja pored kupanja u lekovitoj termomineralnoj vodi podrazumeva I svetlosne, zvučne i magnetne efekte. Thai Centar za sve one koji uživaju u Tajlandskoj masaži nalazi se u prestižnom hotelu sa 5 * Livada Prestige. Ovde ćete osetiti čudesnu energiju koju će vam preneti SEPTARIJA, ostatak sedimenata star 15 miliona godina – svetski raritet - koji jača samopouzdanje, memoriju i aktivnost mozga. Dopustite da lekovita crna voda učini svoje!

Bazenski kompleks Terme 3000: Ovaj kompleks zauzima vodenu površinu od preko 5000 m2 sa 24 bazena napunjenih termalnom i običnom vodom. Atrakcije poput divlje reke, gejzira, vodopada, vodenih masaža, whirlpoola učiniće vaš odmor aktivnim i zabavnim. Najveća atrakcija je Aqua loop tobogan (koji je među četiri najbrža tobogana u Evropi), potom 22 m visoki toranj sa toboganima dužine 170 i 140 metara sa vizuelnim i zvučnim efektima – oni rade i zimi, kao i tobogan koji najbolje opisuje samo ime – Slobodni pad,  avantura koju ćete pamtiti.

VIDEO

Kontaktirajte nas

FENIX TRAVEL - Turistička agencija 
Adresa: Subote Vrlića 10a
Tel: 024/548-580
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Radno vreme: 09 - 20h radnim danima, subotom 09 - 14h