U Moravskim Toplicama smeštene su i Terme Vivat. Pored relaksiranja u blagotvornoj termalnoj vodi koju je podarilo Panonsko more, gosti ovde mogu uživati u čarima netaknute prirode, vrhunskoj Wellness & Spa ponudi, odličnim kulinarskim specijalitetima, kao i najsavremenijim estetskim zahvatima Estetskog studija termi Vivat. Za sve vas koji svoj mini odmor želite da provedete u opuštajućoj atmosferi, ali da deo vremena posvetite ulepšavanju i promeni koja će učiniti da se osećate bolje terme Vivat su idealan spoj različitih usluga.

Terme Vivat Spa kompleks: Prirodni izvori termalne vode upotpunjeni su odličnim bazenskim kompleksom. Zatvoreni bazeni raspolažu sa: rekreacionim bazenom - povezan vodenim prolazom sa otvorenim bazenima. Tu su i dečiji bazen i dva whirpoola. Na otvorenom delu nalaze se: olimpijski bazen (50 m), dečiji bazen i bazen sa lekovitom „crnom“ vodom. Temp. vode u zatvorenim bazenima je 34-36°C, whirpoola 38°C, a na otvorenom olimpijskom bazenu 27°C. Na krovu bazenskog kompleksa je nudistička plaža, sa koje se otvara predivan razgled na Moravske Toplice i Goričko.

Wellness centar Vivat: Osećate pritisak zbog brzine savremenog načina života, želite da se vratite u normalu? Odgovor ćete sigurno dobiti u modernom Wellness centru termi Vivat. Kompletna ponuda stavljena je u kontekst filozofije pet osnovnih elemenata kineske medicine: voda, vatra, vazduh, drvo i metal, ali i dva elementa Pomurske regije: suncokret i mak. Jedinstvena kombinacija ovih elemenata u programima relaksirajućih masaža pomoćiće vam da osetite potpuno novu energiju života!

Estetski studio Vivat: Ukoliko ste nezadovoljni svojim izgledom I voleli biste da promenite nešto na sebi, uslovi za to su najbolji u prirodi. U prirodnom ambijentu termi Vivat pronaćićete Estetski studio Vivat koji ovaj Wellness centar izdvaja od drugih. U Estetskom studiju možete dobiti korisne savete kao i pripreme za estetski zahvat u operacionoj sali hotela Vivat, pod nadzorom ekipe vrhinskih estetskih stručnjaka.

Ovde imate jedinstvenu priliku da promenite nešto na sebi uz pomoć vrhunskih stručnjaka. U ponudi su: estetski zahvati - oblikovanje tela, liposukcija vrata, gornjih i donjih ekstremiteta, stomaka i bokova, abdominoplastika, laparoskopska hirurgija stomaka, hernioplastika, estetska hirurgija grudi (povećanje grudi sa protezom, smanjivanje grudi, korekcija visećih grudi, ginekomastija) i  nehirurški zahavti - injekcije botoksa.

VIDEO

Kontaktirajte nas

FENIX TRAVEL - Turistička agencija 
Adresa: Subote Vrlića 10a
Tel: 024/548-580
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Radno vreme: 09 - 20h radnim danima, subotom 09 - 14h