Planinski wellness - Wellness hoteli i termalni kompleksi obično su smešteni u ponožju planina na izvorima termalne vode. U našem okruženju u zemljama poput Slovenije, Austrije, Bugarske, ali i kod nas u Srbiji možete naći veliki broj takvih turističkih centara. Plivanje u termalnim bazenima na otvorenom usred zime je prava atrakcija. Opuštanje u saunama i uz masaže nakon šetnji i rekreacije na čistom planinskom vazduhu – dovoljno je da sačuvate vaše zdravlje i zaboravite na stres. Koncepti planinskog wellnessa obično su bazirani na povoljnim efektima termalne vode. Tretmani se izvode uz pomoć preparata koji su napravljeni od lekovitog bilja upravo iz te regije. Osim u sadržajima wellness centara, u prilici ste da uživate u netaknutoj prirodi, svežem vazduhu i različitim sportovima (kao što su golf, tenis, rafting, nordijsko skijanje, jahanje)

 

Grand Oaza Spa & Wellness centar
Ljubazno osoblje ovog modernog centra obećava vam novi spa, novi trenutak i novu energiju. Osim što svojim sadržajima omogućava relaksaciju, svojom poetičnom arhitekturom predstavlja odmor za oči i opuštanje duha.Blagotvorni sadržaji centra prilagođeni su potrebama današnjeg vremena i kreirani su za trenutak vašeg individualnog i jedinstveng doživljaja, u cilju postizanju vitalnosti, lepote i harmonije.

Masaže - Ovaj vid opuštanja i relaksacije tela star je vekovima i ima lekovito dejstvo. O njoj su pisale mnoge kulture (grčka, rimska, indijska, japanska, kineska). Nežni dodiri, masiranje tela i miris aromatičkih ulja blagotvorno deluju protiv stresa, napetosti i bolova. Masaža je odlična za održavanje vitalnosti, potpunu relaksaciju i opuštanje duha i tela.

Wellness centar hotela Angella
Iako je gostima hotela Angella na raspolaganju Grand Oaza Spa & Wellness centar hotela Grand, sada imaju priliku da u kvalitetnim sadržajima uživaju i u ovom hotelu. Novi elan i vedrinu povratićete kroz različite sadržaje kao što su: jaccuzzi, hidromasažna kada, hamam, finska sauna, infrared sauna, tepidarijum, masaže, spa cafe.

VIDEO

Kontaktirajte nas

FENIX TRAVEL - Turistička agencija 
Adresa: Subote Vrlića 10a
Tel: 024/548-580
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Radno vreme: 09 - 20h radnim danima, subotom 09 - 14h