KIRÁNDULÁS BUDAPESTRE: ORSZÁGHÁZ + OPERETTLÁTOGATÁS

 

KIRÁNDULÁS BUDAPESTRE: ORSZÁGHÁZ + OPERETTLÁTOGATÁS

-          A CHICÁGÓI HERCEGNŐ -

Budapesti Operettszínház, 2017. február 11.

 

Charleston vagy csárdás, pénz vagy monarchia, amerikai életstílus avagy európai tradíciók - ezek a darab alapkérdései, amelyek természetesen a mű zenei anyagában is megjelennek. A színpadon egy jazz- és egy népizenekar segítségével az amerikai jazz számok mellett klasszikus operettmelódiák éppúgy felcsendülnek majd, mint cigány- és népzenei ihletettségű dalok. A halhatatlan komponista 1928-ban Bécsben majd Budapesten bemutatott operettje, Kálmán Imre gazdag életművének, jóllehet aktualitása aligha vitatható. Február 11-én a Fenix travel 024 utazási iroda A Chicágói Hercegnő operettre kalaúzólja utasait Budapestre az Operettszinházba. A történet szerint Mary, az elkényeztetett amerikai milliomoslány, fogadást köt barátnőjével, az ugyancsak dúsgazdag Edith Rockefellerrel, hogy melyikük tud európai útjuk során valami olyan különlegességet vásárolni, ami pénzért talán nem is kapható. A tét egymillió dollár. Az utazás során Mary megismerkedik Borisszal, egy képzeletbeli kelet-európai kis ország, Sylvária attraktív trónörökösével, és viharos találkozásukkal kezdetét veszi a világrendszerek küzdelme. A színpadon Bordás Barbara, Fischl Mónika, Peller Károly, Dolhai Attila, Szulák Andrea, Homonnai Zsolt, Kalocsai Zsuzsa, Szendy Szilvi és még sok kiváló színművész közül kerülnek ki a szereplők. A kirándulás folyamán megtekintjük Magyarország parlamentjének épületét – amit magyarul Országháznak hívunk – méltón sorolják a világ legszebb parlamentjeinek sorába. A Duna-parti panoráma egyik legfontosabb elemeként 2011-ben a Világörökség részének választott épület felbecsülhetetlen muzeális érték, a magyar nemzet büszkesége.

Program: Az indulás február 11-én (szombat) délelőtt 8:00 történik Szabadkáról a Szabadegyetem mögötti parkolóról. Utazás turisztikai kategóriájú autóbusszal szükség szerinti szünetekkel. Érkezés Budapestre délben, majd az Országház látogatása következik szakképzett vezetővel. 13 óra tájékán városnézés következik: Budai vár és a Halászbástya, Mátyás-templom, Lánchíd, Parlament, Andrássy út, Hősök tere. Budapest számos műemléke az UNESCO Világörökség része! Séta a Szent István bazilikáig (egyéni látogatással). A városnézés után a Vörösmarty térre érkezünk,  ahol szabadidő következik (lehetőség étkezésre, vásárlásra a központi üzletekben, egyéni programokra). Gyülekezés a  megbeszélt helyen 18 órakor és indulás az Operettszínházba, ahol A Chicágói Hercegnő 19 óratól veszi kezdetét. Az előadás után, teli szívvel este 22:00 után indulunk Szabadkára. Érkezés az éjszakai órákban, várhatólag 1:30 környékén. Program vége.

                                                                                   

AZ UTAZÁS ÁRA ........................................................................................ 35 euró

 

 

Az ár tartalmában:

  • Útiköltség (turisztikai kategóriájú autóbusszal);
  • Program szerinti városnézés Budapesten;
  • Belépő az Operettszínházba – ülések a 14,15 és 16-dik sorban;
  • Belépő a Parlamentbe vezetéssel;
  • Idegenvezető szolgáltatásai;
  • Szervezési költségek.

 

 

Az ár nem tartalmazza:

  • Minden utasnak ajánlatos utazási betegbiztosítást kötni – 120 dinár/fő.

 

 

Fizetési mód: készpénzben, vagy a következő számlaszámra: 340-11009122-94

 Erste bank

 

 

Jelentkezés után legkésőbb 2 nappal legalább 40% előleg fizetése kötelező, az ár dinar ellenértékében!

 

Figyelmeztetés:

-          A befizetett előleg lemondás esetén nem téritendő vissza!

-          Az Operettszinháznak jogában áll a műsor megváltoztatása!

-          A program megvalósításához minimum 40 személy szükséges. A létszám változásával az irodának jogában áll az ár módosítása.

 

Jelentkezési határidő: legkésőbb 10 nappal indulás előtt.

 

Szervező:  “Fenix travel 024” d.o.o.

Subotica, Subote Vrlića 10a.

Tel: 024 548 580

Mob: 065 8548 580

 

Kontaktirajte nas

FENIX TRAVEL - Turistička agencija 
Adresa: Subote Vrlića 10a
Tel: 024/548-580
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Radno vreme: 09 - 20h radnim danima, subotom 09 - 14h